De frivillige

 De ufrivillig frivillige

-en bog om hverdagens helte og heltinder

Denne bog henvender sig til de ca. 750.000 danskere der har fået en særlig udfordring. Der er tale om et særligt job, hvor de er på 24/7 året rundt. Skæbnen har formet sig således at de er blevet pårørende til et familiemedlem der er alvorligt syg eller på anden måde handicappet, og derfor særdeles afhængig af sine nærmeste i en periode. Det er ikke et job de har ansøgt om, og heller ikke noget de får løn for. De har påtaget sig ansvaret udelukkende af uselvisk omsorg og næstekærlighed. Selvom de udfører en kæmpe samfundsmæssig indsats, nyder de ikke særlig stor anerkendelse for deres gerning i det offentlige rum, men disse mennesker er i virkeligheden hverdagens helte og heltinder.

Selvom de er stræbsomme og dedikerede, er de dog ikke nogen uudtømmelig ressource. Denne bog er derfor tænkt som en selvhjælpsbog, specielt målrettet til disse mennesker, der er ekstremt motiverede, men som ikke altid er klædt på til især den mentale del af udfordringen.

Af Skade Bliver Man Klog   – Denne Bog er i sær målrette mod de pårørende, til et menneske med svækkelser i hjernen efter et mindre celletab, men som ikke aner hvordan de griber opgave an.

Du kan låne bogen gratis på Reolen her:

Køb Bogen her:

BOGEN “AF SKADE BLI’R MAN KLOG” KAN BESTILLES ENTEN SOM PAPERBACK, I E-BOGS FORMAT ELLER SOM LYDBOG

PAPERBACK UDGAVEN : 

Udgivelse : Forår 2020

Sidetal : ca. 190

Forlag :  Straarup og Co AARHUS

Ca. pris: 250-340,- kr.

ISBN :  9788770186797

 E-BOGS UDGAVEN :      Udgivelsesdag :  April 2020

Sidetal: ca. 190

Forlag : Straarup og Co i AARHUS

LYDBOGEN

Udgivelsesdag : Efteråret 2020

Hvordan genopbygger man egentlig hjernens celler igen?

Umiddelbart kan en genopbygning af hjernen efter en skade virke uoverskuelig. Både for dig selv, og for de personer der vælger at støtte dig i genopbygningsfasen.

Hvis du tror, at der er tale om raketvidenskab, er der plads til forbedringer i dit verdensbillede. Der er nemlig ikke tale om noget svært og uoverskueligt, som det tager 30 år at uddanne sig til.

Det handler om ret simple ting, som alle, der kan læse og skrive ret hurtigt kan sætte sig ind i, hvis de beslutter sig for det. Lidt på samme måde som alle mennesker fra 10 år og opefter, kan sætte sig ind i funktionerne på en IPhone.

De vigtigste faktorer, og lettest tilgængelige  under

Genopbygningsprocesserne, er bl. a :

Den personlige administration af søvnen.

 

Begge dele udgør de væsentligste brændstoffer, til at speede produktionen af nye nerveceller i din hjerne op.

Den menneskelige hjerne kan producere alt fra ca. 100 til 10.000 nye celler i døgnet. Om det skal være 100 eller 10.000, er ting som du rent faktisk selv kan bestemme og regulere, når du først opdager hvordan.

Derfor er der folk der har haft hjerneskader før dig, der har normaliseret hjernens funktioner meget hurtigere, end de der har siddet og ventet på et mirakel.  Denne side er rent faktisk skrevet, af en helt almindelig hjerneskadet fyr, der selv tog chancen og ansvaret, uden at vide om succes var mulig, eller om det var spild af tid.

Hvis du fandt denne side brugbar og informativ, må du gerne dele linket med andre, der kunne have glæde af den. Det gør du ved at klikke på et af de små blå links (FB, Twitter eller e-mail) herunder.

Tilbage til forsiden